Vacature: fondsenwerver

20-02-2023

UPDATE: VA

CTURE IS GESLOTENOm de afdeling Communicatie & Fondsenwerving weer op volle sterkte te krijgen, zoeken we een enthousiaste collega. Iemand die zich verbonden weet met vervolgde christenen en vanuit zijn of haar passie wil bijdragen aan het werk van SDOK.

JUNIOR FONDSENWERVER (20-24 uur)Als onze nieuwe (junior)  fondsenwerver (20- 24 uur) zet jij je vanuit jouw passie voor vervolgde christenen in voor SDOK. Ben je resultaatgericht, krijg je energie van het behalen van doelen en wil je niets liever dan christenen in Nederland de mogelijkheid geven om naast vervolgde christenen te staan? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Wat ga je doen?


  • Jij onderhoudt contacten met bestaande particuliere donateurs (m.u.v. major donors) en zorgt voor financiële betrokkenheid bij de projecten van SDOK.
  • Je gaat aan de slag met het werven van nieuwe particuliere donateurs via verschillende campagnes en kanalen, zoals direct marketing, evenementen, online fondsenwerving en telemarketing. Achteraf evalueer en analyseer je de campagnes.
  • Je organiseert fondswervende evenementen en neemt hier zelf aan deel.  
  • Je voert programma’s uit voor behoud en groei van particuliere donateurs. 
  • Je ziet kansen, trends en ontwikkelingen in de markt en weet die om te zetten naar fondsenwervende concepten en events.
  • Je deelt enthousiast het verhaal van SDOK en betrekt christenen in Nederland bij onze vervolgde broers en zussen.

Het team


Je wordt onderdeel van de afdeling Communicatie en Fondsenwerving. Dit team bestaat uit een online storyteller, een marketeer, een woordvoerder/relatiemanager, en coördinator presentaties, een vormgever, een communicatiemedewerker en een fondsenwerver en wordt aangestuurd door een manager. Als echte teamplayer vind jij het leuk om samen te brainstormen en mee te denken met je collega’s.

Werken in verbinding met vervolgde christenenWerken in verbinding met vervolgde christenen


Wie we zoeken


Wat heb jij in huis? Je bent bevlogen, initiatiefrijk en doelgericht. Je beschikt over goede redactionele en organisatorische vaardigheden. Natuurlijk vinden we een basis in fondsenwerving en/of marketing belangrijk.

Voor deze junior functie zijn we vooral op zoek naar iemand met potentie. Dus heb je nog niet veel ervaring, maar wel passie én de potentie die we zoeken, reageer dan zeker!

Wat bieden wij?


  • Een dynamische functie in een groeiende organisatie, met mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Een veelzijdig team van kundige en betrokken collega’s en een informele werksfeer.
  • Een inschaling in schaal 6 of 7 - rijksoverheid, afhankelijk van je kennis, ervaring en opleiding.
  • Een jaarcontract, met perspectief op een vast contract.

Reageren
Enthousiast geworden? Stuur ons vóór 31 maart je sollicitatie via vacatures@sdok.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Timo Heijstek (teammanager), via 06-38168422 (ma t/m do). De eerste ronde van sollicitatiegesprekken vindt plaats op 17 en 20 april.
Medewerker aan het woord:
Werken bij SDOK

Werken vanuit je passie en dagelijks inspiratie ontvangen; dat is wat voor mij en mijn collega's het werken bij SDOK zo bijzonder maakt. Daarnaast bieden we je een toffe werkplek, een betrokken team en gezelligheid rondom de tafelvoetbaltafel. Wil je wat meer over de functie of over ons weten? We komen graag met je in contact.

- Lisanne
Terug naar overzicht