Word geïnspireerdDe getuigenissen van vervolgde christenen sporen ons aan in het volgen van Jezus Christus. We zien het als deel van onze missie om christenen in Nederland te inspireren met de verhalen van vervolgde broeders en zusters. We geven de getuigenissen van onze broeders en zusters op verschillende manieren aan u door.

Magazines

De krachtige getuigenissen van vervolgde christenen delen we onder andere met u via onze magazines. In deze uitgaven kunnen we verhalen publiceren die we online vanwege veiligheidsredenen niet kunnen delen.  We versturen onze magazines gratis.

Bekijk onze magazines

Video's en verhalen

Elke week plaatsen we nieuwe verhalen op onze website. Soms zijn het verhalen van moed en geloof. Soms van pijn, schaamte en verdriet. We moedigen u aan deze verhalen te lezen en voor deze broeders en zusters te bidden.

Onze verhalen en video's

Boeken

In onze webshop verkopen wij een selectie boeken over/van vervolgde christenen. Deze boeken hebben ons geraakt en soms zelfs ons leven veranderd. Deze leestips geven we graag aan u door.

Ga naar de webshop

Nodig een spreker uit

We reizen heel Nederland door met de verhalen van vervolgde christenen. Samen met christenen in Nederland gaan we op ontdekkingstocht naar wat ‘geloven met gevolgen’ betekent.

Tijdens onze presentaties inspireren wij christenen in het volgen van Jezus Christus. Dit doen we met de verhalen en getuigenissen van vervolgde christenen. Die brengen we dichtbij, bijvoorbeeld via video’s.  

Lees meer over onze sprekers

Inspiratie via e-mail