Ontdek wat jouw kerk kan doen

Samen één met vervolgde christenen

SDOK dient vervolgde christenen wereldwijd en verbindt christenen in Nederland met hen. Met elkaar zijn we Eén lichaam. We lijden mee. U kunt als kerk op verschillende manieren betrokken raken bij uw vervolgde broeders en zusters:

Nodig ons uit

U kunt een spreker van SDOK uitnodigen om tijdens de zondagse dienst of een andere samenkomst in uw kerk of gemeente te komen spreken.

Tijdens deze spreekbeurten zijn we de stem van vervolgde christenen en brengen we hun verhalen en getuigenissen dichterbij. Zo leren we lessen die we in ons eigen leven kunnen toepassen.

U kunt er hier meer over lezen.

Bid

Wilt u blijven bidden voor onze vervolgde broeders en zusters en het werk van SDOK?

Via onze app ‘Bid met ons’ ontvangt u elke dag een concreet gebedspunt uit de vervolgde kerk. Deze app kunt u bijvoorbeeld in uw kerk of gemeente delen.

Ook vindt u hier tien gebedspunten.

Collecteer

Laten we samen naast vervolgde christenen staan. Collecteer voor het werk van SDOK.

Dit kan zijn voor het algemene werk van SDOK, maar u kunt ook contact opnemen met onze fondsenwerver om samen een specifiek project te kiezen waar de opbrengst naartoe kan gaan.

Hiervoor ontvangt u enkele gerichte powerpointslides. Ook ontvangt u na afloop van het project een terugkoppeling.

Schrijf een kaart

Het is voor vervolgde christenen belangrijk om te weten dat zij niet vergeten worden.

U kunt als gemeente een christen bemoedigen door hen een kaart te sturen en te laten weten dat u aan hen denkt, voor hen bidt.

Enthousiast? Hier vindt u een overzicht van christenen die u met uw post kunt bemoedigen.

Doe een bijbelstudie

We hebben ontdekt dat we heel veel leren van vervolgde christenen. Daarom hebben we materiaal ontwikkeld om als  kerk, kring of studiegroep in gesprek te gaan over hun ervaringen en lessen.

Klik hier om deze bijbelstudie aan te vragen.