Wilt u nalaten aan vervolgde christenen?Nalaten is iets goeds achterlaten voor uw familie. U bent uw geliefden tot zegen, ook als u niet meer op aarde bent. Het begrip ‘familie’ mag u breed zien. De Bijbel noemt alle christenen één familie. Christenen die worden vervolgd, zijn onze familie.

Denkt u bij uw nalatenschap aan vervolgde christenen?

Vraag vrijblijvend de brochure aan

Hoe werkt nalaten aan SDOK?

Wilt u SDOK in uw testament laten opnemen? We vinden dat een bijzonder gebaar. Elk bedrag is welkom: groot of klein.  

SDOK heeft een ANBI-status en is daarom net als andere goede doelen vrijgesteld van erfbelasting. Zo komt uw schenking ten volle ten goede van onze missie. In onze bronchure kunt u meer lezen over hoe dit werkt. Zo leest u bijvoorbeeld het verschil tussen een legaat en erfstelling.

Wilt u liever persoonlijk advies? Directeur André van Grol wil u graag te woord staan.

Wat doet SDOK met uw nalatenschap?

Met uw nalatenschap kunnen we vervolgde christenen ondersteunen. Dit doen we op verschillende manieren:

Noodhulp voor direct getroffenen van vervolging.

Praktische ondersteunen van vervolgde christenen en hun kinderen.

Toerusten van voorgangers en christenen die ondanks gevaar het Evangelie willen delen.

Lees meer over uw impact

Izak Kole steunt SDOK

“Het mooie aan SDOK is dat zij ook oog hebben voor mensen die vergeten kunnen worden. Als vader in de gevangenis zit, wordt het gezin bezocht en de vrouw geholpen om zelf inkomen voor het gezin te verwerven.”

- Izak Kole

Uw impactMet uw nalatenschap aan SDOK laat u vervolgde christenen weten: ‘ik ben je familie, ik sta naast je'. De wetenschap dat mensen in Nederland betrokken zijn op hun leed, doet al zoveel goeds!  

U kunt tot praktische zegen zijn voor vervolgde christenen zoals Danjuma, die na zware mishandelingen op 11-jarige leeftijd tal van operaties moest ondergaan aan zijn hoofd, of zoals X broeder Li die er met een scooter op uit gaat naar dorpen in Vietnam om daar met gevaar voor eigen veiligheid het Evangelie te brengen.  

Uw schenking voorziet christenen in gesloten landen van Bijbels en christelijke lectuur en worden christenen die niet naar de kerk kunnen bereikt met e-readers met bijbelverhalen.

Met uw nalatenschap vangt u weduwen van vermoorde christenen op en geeft u trauma-hulp aan kinderen van vervolgde christenen.

Vraag onze brochure aan

We waarderen uw betrokkenheid bij vervolgde christenen. Het is zo waardevol dat u overweegt hen iets na te laten. We geven u graag meer informatie over het nalaten aan SDOK in onze brochure. Hierin leest u:

  • Welke impact u maakt met uw nalatenschap
  • De missie en visie van SDOK waar u aan bijdraagt
  • Het verhaal van Danjuma, die door donateurs van SDOK geholpen werd
  • Verschillende manieren van nalaten.

Brochure aanvragenPersoonlijk contact

Overweegt u SDOK in uw testament te laten opnemen en hebt u nog meer vragen? Vraag de brochure aan via ons secretariaat of vul het formulier onderaan deze pagina in.

Heeft u meer vragen of wilt u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met mij op via: 0183-56 11 86 of stuur een mail naar info@SDOK.nl. Alles wat u met ons deelt behandelen wij met respect en in vertrouwen.

- André van Grol, directeur SDOKFormulier 'Brochure aanvragen'We verwerken de bovenstaande gegevens volgens ons privacybeleid.