Ondernemen én vervolgde christenen steunen

Wil je blijvende impact maken? Ontdek hoe dat kan!

Als christelijke ondernemer denk je niet alleen aan zakelijke successen, maar ben je op zoek hoe je je steentje bij kunt dragen in het Koninkrijk van God. Wil je via je bedrijf of onderneming vervolgde christenen steunen? SDOK werkt met concrete projecten voor ondernemers.

Vrijblijvend projectinformatie aanvragen

Waarom SDOK

SDOK steunt vervolgde christenen met praktische hulp, training, bemoediging en gebed. Dit doen wij door:
 
  • Praktisch ondersteunen van vervolgde christenen.
  • Toerusten en versterken van lokale (huis)kerken, evangelisten/voorgangers en nieuw gelovigen.
  • Het inzetten van de SDOK-gebedsapp om gebedspunten van vervolgde christenen direct te delen met christenen in Nederland.

Samen met SDOK maak jij direct een verschil in het leven van vervolgde christenen.  

Neem contact op

De mogelijkhedenEr zijn verschillende geefmogelijkheden:  

Steun met een eenmalige gift

Laat vervolgde christenen delen in de winst van je onderneming en doneer eenmalig een bedrag. SDOK zet dit bedrag in waar het direct nodig is.

Doneer

Steun een specifiek project

Jaarlijks ondersteunt SDOK meer dan 80 projecten in meer dan 25 landen. Als bedrijf of ondernemer kun je een specifiek project sponsoren.

Je zoek samen met SDOK een project dat bij jouw bedrijf of organisatie past. Ondersteun evangelisten met een motorfiets, geef medische zorg aan getroffenen van een aanval of help weduwen hun trauma's te verwerken. 100% van je donatie komt ten goede aan het gekozen project.

Vraag direct een project aan, of neem contact op voor meer informatie.

Project aanvragen

Stel een bedrijfsfonds in

Wil je langere tijd via SDOK vervolgde christenen steunen, dan is het maken van een bedrijfsfonds een aantrekkelijke optie. Laat je adviseren door onze fondsenwerver.

Neem contact op

Daarom steunen wij SDOK

Ondernemers aan het woord

Dirk Jan Pheifer - Eigenaar Everlake eCommerce

"Toen mijn bedrijf Everlake nog maar net begonnen was, heb ik een keuze gemaakt om altijd te investeren in het Koninkrijk door middel van giften. We bepalen aan het begin van het jaar de giften in plaats van achteraf te kijken wat we 'over' hebben. Op deze manier geven we de verantwoordelijkheid terug aan God om hierin te voorzien.

We hebben destijds bepaald aan welk soort doelen we willen geven. Een daarvan is de vervolgde kerk. SDOK past hier perfect in, de medewerkers van de stichting hebben een hart voor Jezus en de (vervolgde) medemens. De projecten zijn praktisch ingesteld en concreet. Ik kan het werk van SDOK dan ook van harte aanbevelen en sta volledig achter het werk."

Kees Thoutenhoofd - Algemeen directeur ISO groep

"Van harte steun ik het werk van SDOK. Als christenen kunnen wij niet genoeg beseffen hoe groot ons voorrecht is en hoe mooi onze vrijheid, dat wij ons geloof openlijk kunnen belijden. Door de contacten met  SDOK word je hier zelf steeds weer bij bepaald en word je opgeroepen vrijuit te getuigen van het reddende werk van onze Heere Jezus.

Onze broeders en zusters ver weg hebben die vrijheid niet en juist daarom is het zo belangrijk dat SDOK hen ondersteunt, traint en helpt. Daarnaast zijn de contacten met SDOK altijd erg warm, betrokken en persoonlijk. Ik kan elke mede-ondernemer oproepen bij SDOK betrokken te raken."

Wil je zakelijk naast vervolgde broers en zussen staan?

SDOK gelooft in de eenheid van het lichaam van Christus. Hier in Nederland zijn we verantwoordelijk voor onze broers en zussen die lijden vanwege Zijn Naam. Het is onze missie naast hen te staan en hen te ondersteunen.

Zet jij je met jouw bedrijf of stichting in voor je vervolgde medemens?

Hun verhalen van moed, geloof en vertrouwen versterken ook ons eigen geloof en onze relatie met Christus. Vervolgde christenen leren ons stappen te zetten, zelfs als het tot weerstand of vervolging leidt.  

Vraag een project aan

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op om meer te horen over SDOK en hoe we met elkaar samen kunnen werken. Je kunt ook direct een projectvoorstel aanvragen. Wij informeren je dan over een project dat bij uw bedrijf past.

Project aanvragen

Neem via onderstaand formulier contact op of stuur direct een mailtje naar Lisanne van der Beek L.vanderbeek@SDOK.nl.Aanvraagformulier projectinformatieWe verwerken de bovenstaande gegevens volgens ons privacybeleid.