Gratis producten

Ontvang de inspiratie van vervolgde christenen

Getuigenissen van vervolgde christenen moedigen je aan in geloof. Dat geloven wij. Daarom zien we het als onze missie om deze verhalen te delen, bijvoorbeeld door middel van gratis producten.

Direct naar:   Jas met kogelgaten  I   Kinderboek  I  Miniglossy  I  Tortured for Christ  I  Sabina   I   Moordenaars & huisbazen   I   E-book: Vasten

Boek: Jas met kogelgaten

In dit hardcover boek staan 40 verhalen van vervolgde christenen. De verhalen zullen je inspireren tot moed, volharding en blijdschap in het volgen van Christus. Bij elk verhaal vind je een bijbeltekst en overdenking, zodat je het boek ook als dagboek kunt gebruiken.  

Vraag een gratis boek aan
Meer informatie

Bij boeken vragen we een kleine bijdrage voor de verzendkosten.Kinderboek (8-12 jaar) - Ontvoerd in de jungle

Het kinderboek ‘Ontvoerd in de jungle’ laat door de ogen van kinderen zien wat de situatie is van christenen in delen van Colombia. Het boek is laagdrempelig, leuk en spannend. Het is geschikt voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

Vraag een gratis kinderboek aan
Meer informatie

Bij boeken vragen we een kleine bijdrage voor de verzendkosten.Film: Sabina

De film ‘Sabina’ is het verhaal over hoe Gods liefde een ambitieuze, wereldse atheïst veranderde in een van de meest bijzondere christelijke vrouwen van de 20e eeuw. Ervaar een waargebeurd verhaal van bijbelse liefde en vergeving dat miljoenen mensen over de hele wereld heeft geïnspireerd.

Vraag een gratis kijklink aan
Meer informatieMiniglossy over vergeving

Deze miniglossy vertelt het verhaal van SDOK-grondlegger Sabina Wurmbrand, die de moordenaar van haar familie vergaf. De miniglossy van 52 pagina’s brengt verhalen, bijbelse inspiratie en concrete handvatten om te leren vergeven.

Vraag een gratis glossy aan
Meer informatieDocudrama: Tortured for Christ

Tortured voor Christ (Gemarteld om Christus wil) is een docudrama over het leven van de Roemeense predikant Richard Wurmbrand. Op 29 februari 1948 wordt Richard Wurmbrand opgepakt. Hij zit veertien jaar in de gevangenis, waar hij vreselijk gemarteld en vernederd wordt. Nooit stopt hij echter met het spreken over de Heere Jezus. Deze periode is treffend in beeld gebracht in Tortured for Christ.

Vraag een gratis kijklink aan
Bekijk de trailerDigitaal programma: Moordenaars & huisbazen

Toen haar man werd vermoord, vergaf Susanne de moordenaars. Tot verbazing van haar dochter:  "Maar mama, waarom ben je nog steeds boos op de huisbaas?" In het programma vertelt Susanne haar verhaal. Susanne vertelt eerlijk over de moeilijkheden van vergeven, bidden en wie God voor haar is in haar donkere dagen.

Bekijk het programma
Meer informatieE-book: Lees over vasten van vervolgde christenen

Vasten, wat is dat precies? Download het gratis e-book en leer meer over vasten:

  • Bijbels onderwijs
  • Ambrosius, Calvijn en Brakel over vasten
  • Praktische handvatten en tips
  • Gespreksvragen

E-book downloaden
Meer informatie