Gebedsapp 'Bid voor ons!'Gebed voor vervolgde christenen is onmisbaar. Om je te helpen voor hen te bidden, hebben we de app ‘Bid voor ons!' ontwikkeld. In deze app lees je gebedsvragen van vervolgde christenen. Bid je mee?

Download voor Android

Download voor iOS (Apple)

Dagelijks gebed voor vervolgde christenen

Via onze app ‘Bid voor ons’ krijg je elke dag een actueel en concreet gebedspunt voor vervolgde christenen. Soms is dit een specifieke gebedsvraag van een vervolgd christen, een andere keer een gebedspunt voor een actuele situatie in een bepaald land of gebied.

Ons gebed is dat de app je helpt om elke dag te bidden voor vervolgde broeders en zusters.

De gebedsapp is beschikbaar voor Android en iOS (Apple).

Hoe werkt de gebedsapp?

Wanneer je de gebedsapp download op je mobiel of tablet kun je elk moment van de dag de app openen en gebruiken.

Wat staat erin?
  • Dagelijks één actueel gebedspunt
  • Nieuwe afleveringen van onze podcast
  • De mogelijkheid om zelf gebedspunten aan te dragen.

Wil je graag herinnerd worden aan het bidden voor vervolgde christenen? Stel dan een 'alarm' in. Je kiest zelf wanneer je een melding wilt ontvangen.

Download de gebedsapp

Je kunt de app gratis downloaden op je smartphone of tablet.
De app is beschikbaar voor Android en iOS (Apple).

Download voor Android

Download voor iOS

Bid mee voor vervolgde christenenVervolgde christenen hebben jouw gebed nodig. Door het gebruiken van de gebedsapp leef je mee met broers en zussen die vervolgd worden. Jouw gebed is voor hen een bemoediging!

Gebedsapp voor gebedskring

De app 'Bid voor ons!' is handig om te gebruiken bij je gebedskring. Kies per keer dat je samenkomt één of twee gebedspunten uit de app om samen voor te bidden.

Zelf gebedspunten aandragen
Je kunt ook zelf gebedspunten aandragen. Lees je bijvoorbeeld iets in het nieuws, of heb je zelf contacten in Nederland of in het buitenland die vervolgd worden omdat ze christen zijn? Geef je gebedspunten door via de app.