Vrijwilliger bij SDOK

Zet jij je in voor vervolgde christenen?

Meld je aan als vrijwilliger

We hebben jou nodig om christenen in Nederland te betrekken bij hun vervolgde broers en zussen. Het is onze missie om met zoveel mogelijk mensen naast vervolgde christenen te staan in hun uitdagingen en lijden. Zo vormen we samen één Lichaam waarin we met elkaar meeleven (1 Korinthe 12:26,27).

Of je nu goed bent in organiseren of vertalen, graag gastvrijheid handen en voeten geeft, of gewoon je steentje bij wilt dragen - er is altijd een manier je in te zetten. Samen kijken we naar mogelijkheden die het beste bij jouw gaven, talenten en beschikbaarheid passen.

Wat bieden we jou?
Als vrijwilliger wordt je onderdeel van een enthousiast en divers team. Je maakt evenementen van binnenuit mee en krijgt toegang tot onze besloten bijeenkomsten, vaak met een uniek verhaal van een vervolgde gelovige.

Actuele vrijwilligersvacaturesVoor onze events (ca. 2x per jaar) en onze externe activiteiten zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen.

We zijn momenteel specifiek op zoek naar vrijwilligers voor events.

Vrijblijvend aanmeldenBen jij geïnteresseerd in een van de vrijwilligersfuncties, vul dan het onderstaande formulier in.

We verwerken de bovenstaande gegevens volgens ons privacybeleid.