Zomerkampen in India

18-05-2024
Heb jij als kind de bijbelverhalen over Jezus gehoord? In het noorden van India weten veel kinderen niet wie Jezus is. Veel mensen zijn hindoe en willen niet dat hun kinderen iets over Jezus weten. Toch konden er afgelopen zomer 1000 kinderen bereikt worden met het Evangelie!

Kinderkampen


De kinderen namen deel aan christelijke kinderkampen. Elke huiskerk bracht ongeveer 45 tot 60 kinderen op de been om hen door middel van bijbelverhalen te onderwijzen en te bemoedigen. Daarnaast was er veel tijd voor het aanleren van liedjes en sport en spel.

Discipelschapstraining in de praktijk


De kampen werden gegeven door jongeren die een discipelschapstraining volgden bij een partnerorganisatie. Zo konden zij wat ze geleerd hadden over evangelisatie ook direct in de praktijk brengen.

Gebed gevraagd


Een veldwerker vraagt gebed voor de kinderen die aan de kampen meededen: "Bid dat de kinderen dit jaar opnieuw de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan de kampen. Bid ook dat God deze kinderen geestelijk laat groeien, zodat ze de in de toekomst de kerk kunnen dragen."
Medewerker aan het woord:
Bid je mee?

Laten we samen bidden voor kinderen in Noord-India.

- Marijke
Terug naar overzicht