Online Event | 'Volhouden!?'

Drie verhalen van volhouders - Donderdag 9 juli - 20:00

Meld je aan voor het online event

Het online event is gratis
Je kunt het event later terugkijken
Inspirerende gasten zoals ds. Paul Visser & live muziek

Soms heb je voorbeelden in geloof nodig. Mensen die - of de situatie nou moeilijk of makkelijk is - doorgaan. Volhouders.

Herken je dit? We hadden je tijdens één van onze bijeenkomsten graag met hen in verbinding gebracht. Nu dat geen mogelijkheid is, brengen we de ontmoeting naar je huiskamer. Met het online event 'Volhouden!?' deelt SDOK drie inspirerende getuigenissen van vervolgde christenen die jou bemoedigen in het volgen van Jezus.

Meld je gratis aan
Met o.a. ds. Paul Visser

Sprekers en inhoud

Inhoud en gasten
Het online event 'Volhouden!?' wordt gepresenteerd door Richard Groenenboom. We delen drie verhalen van vervolgde christenen met je. Ook leggen we de verbinding tussen de getuigenissen en jouw situatie. Dit doen we samen met diverse gasten, onder wie ds. Paul Visser en ambassadeur Maartje Kok. Er is ook live muziek.

Praktische informatie
'Volhouden!?' is een online event dat op donderdag 9 juli om 20:00 wordt uitgezonden. Het online event duurt tot 21:00. Je ontvangt een link naar de livestream (zowel Youtube als Facebook) na aanmelding via de mail. Je kunt jezelf ook aanmelden voor het Facebook-event.Meld je gratis aan

Het online event is gratis
Je kunt het event op je eigen moment terugkijken