Event: Sterk en moedig (uitverkocht)UITVERKOCHT - meld je aan voor de video-opnamen
Inmiddels zijn er 1100 aanmeldingen voor het event 'Sterk en moedig', de zaal zit helaas vol.
Via het onderstaande formulier ontvang je de opnames van het event.

VRAGEN OVER HET PROGRAMMA
Heb je plekken gereserveerd voor het event 'Sterk en moedig'? Je vindt hier de praktische informatie.

AFMELDEN?
Kun je toch niet aanwezig zijn bij het event? Je kunt je afmelden via dit formulier.Praktische informatieWees op tijd
We beginnen stipt om 20:00 uur. De zaal is uitverkocht, kom daarom alsjeblieft op tijd!

Kom je met de auto?
Omdat de zaal is uitverkocht, verwachten we veel auto's. Parkeren duurt daarom langer dan normaal. Wees daarom op tijd (rond 19:30).

Ben je op tijd? Vanwege de drukte vragen je te parkeren bij de Mixed Hockey Club. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar De Schuilplaats. Bekijk hier het adres op Google Maps, of navigeer naar Bosrand 17, 6718 ZN Ede.

Adres en route
Het event vindt plaats in de Schuilplaats in Ede. Hier vind je het adres op Google Maps, of navigeer naar Otterloseweg 18A, 6718 ZM Ede.

Vertaalsets
Heb je een vertaalset gereserveerd? Die kun je tot 19:45 ophalen bij de ingang van de zaal.

Christenvervolging in China

Kerkdiensten. Kinderbijbels voorlezen. Evangeliseren. Al deze dingen zijn strikt verboden in China. De overheid heeft strenge sancties voor degenen die het beleid ongehoorzaam zijn. Ze loven zelfs een premie uit wanneer deze “illegale activiteiten” gemeld worden.

De vrijheid voor christenen is in een aantal jaar sterk afgenomen. Hoe gaan christenen hier mee om?  

Hoofdspreker: vervolgd christen Bob Fu

Uit ervaring weet Bob Fu hoe de Chinese gevangenis er van binnen uitziet. Hij werd opgesloten en gemarteld vanwege zijn rol als huiskerkleider en ‘illegaal evangeliseren’.

Sinds zijn ontsnapping uit China zet Bob Fu zich met zijn organisatie China Aid in voor vervolgde landgenoten. Uit de eerste hand vertelt hij over de huidige ontwikkelingen in China en deelt hij  verhalen van hoe broers en zussen die lijden vanwege hun geloof toch sterk en moedig blijven.

Bob Fu woont inmiddels al ruim vijfentwintig jaar in de Verenigde Staten en sprak op talloze plaatsen, waaronder voor de Verenigde Naties, het Amerikaanse congres en in tientallen kerken.

Programma - Event Sterk en moedig

Hoofdthema: christenvervolging in China
Op het SDOK-event ‘Sterk en moedig’ vertelt Bob Fu over de huidige situatie in China en deelt hij verhalen van vervolgde christenen.

Geestelijke inspiratie
Je wordt door o.a. Marcel Vroegop van Geloofstoerusting uitgedaagd: hoe pas je de lessen van Chinese christenen toe in je eigen leven?

Muziek en samenzang door muzikanten van Geloofstoerusting.