Getuigenis: Ahn uit Noord-Korea leert Jezus kennen

24-04-2024
Ahn uit Noord-Korea was lange tijd eliteofficier en bewaker bij de leidersfamilie van Noord-Korea. Hij had een hooggeplaatste positie en had alles over voor zijn grote leiders. Wanneer er een brand uitbreekt, doet hij dan ook zijn uiterste best om de portretten van Kim Jong-il en Kim Jong-un te redden.

Hoewel Ahn zelfs brandwonden oploopt door deze heldendaad, wordt hij er helemaal niet voor beloond. Teleurgesteld in de leiders van zijn land, probeert Ahn te vluchten. Zo komt hij uiteindelijk in Zuid-Korea aan.

Als onderdeel van zijn inburgering bezoekt Ahn een aantal kerkdiensten. “Eerst ging ik naar de kerk omdat ik eenzaam was. Maar door de liefde en dienstbaarheid van de christenen werd ik nieuwsgierig naar de Jezus. Ik leerde meer over Christus en uiteindelijk ontmoette ik Hem zelf.”

Waar Ahn eerst nog zijn leven wilde geven voor de leiders van Noord-Korea, dient hij nu een geen mensen meer, maar God. Zijn grote verlangen is om het Evangelie met zijn landgenoten te delen. Tijdens het event 'Geloven in Noord-Korea' deelt broeder Ahn zijn verhaal.

Ontmoet broeder Ahn

Of lees eerst meer over het gratis event 'Geloven in Noord-Korea'.  
Medewerker aan het woord:
Reserveer gratis je plek

Ons vorige event was voortijds volgeboekt. Wees er dus snel bij en reserveer een plek voor jou en je vrienden.

- Marijke
Terug naar overzicht