Week voor de Vervolgde Kerk - Aster

06-06-2023
Aster* (35) werd geboren in een invloedrijke islamitische familie in Pakistan. Ze kwam als tiener tot geloof. Sindsdien vervolgt haar familie haar.

“Toen ik net christen geworden was, leerde een christelijk meisje me hoe je als christen kunt bidden. Dat was allemaal nieuw voor mij. Op een dag ontdekte mijn moeder ons tijdens het bidden. Ze werd woest en sloeg mij in mijn gezicht.

Mijn vader nam het voor mij op, maar de andere familieleden bonden mij thuis aan een bed vast. Ze martelden heftig mij en ook werd ik uitgehongerd. Ze zeiden: ‘Ontken Jezus Christus en keer terug naar de islam.’ Ik weigerde. Op een dag wilden mijn ooms me meenemen. Mijn vader waarschuwde: ‘Ze gaan je vermoorden!’, maar ik antwoordde ‘God zal me helpen. Ik geef me volledig aan Hem over.’

Mijn ooms brachten me naar een rivier. Mijn ene oom pakte me vast, de andere oom probeerde me neer te schieten. Het vuurwapen haperde. Daarna gooiden ze me in de rivier, waar giftige slangen zwommen. Ook dat overleefde ik, wonderlijk genoeg.

Thuis verborg mijn vader me, maar ik werd ontdekt. Mijn familie was geschokt dat ik nog leefde. Toen martelden ze me opnieuw, een week lang. Uiteindelijk ben ik gevlucht. Mijn familie zoekt me nog altijd om me te vermoorden. Ik heb een Bijbelschool gevolgd en vertel nu iedereen over het Evangelie. Ik bid dat mijn familie God ook leert kennen."

Bid voor:


Bid voor Aster en haar familie. Bid voor christenen die vervolgd door hun eigen familie, omdat ze een ander geloof aanhangen. Bid ook voor het evangelisatiewerk.

In samenwerking met: Stichting HVC

Bid mee met de gebedsapp


Download de gebedsapp en krijg elke dag een specifiek gebedspunt voor een vervolgde broer of zus.

Download voor Android

Download voor iOS (Apple)
Terug naar overzicht