"Wees niet bang, maar geloof alleen"

30-04-2024
"God heeft gezegd: ‘Wees niet bang, maar geloof alleen.’ Dus dat ik wat ik zal doen.

Ik kom uit Noord-Korea en belandde in China toen ik moest trouwen met een Chinese man. Daar leerde ik Jezus als mijn Redder kennen. Ik deel het Evangelie met andere Noord-Koreaanse vrouwen in China. Deze vrouwen hebben het moeilijk, omdat ze illegaal zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld niet naar de dokter. Daarom zoek ik hen op en moedig ik hen aan om God te volgen en Hem te vertrouwen.

De Chinese overheid houdt mij in de gaten. Ze is bang dat Noord-Koreaanse vrouwen hun familie in de steek laten en doorreizen naar Zuid-Korea. Sommige vrouwen worden gearresteerd en teruggestuurd naar Noord-Korea. Ik word regelmatig ondervraagd. Dan vertel ik dat ik christen ben en dat ik Noord-Koreaanse vrouwen aanmoedig om trouw te zijn aan hun man en kinderen.

Zelf blijf ik ook trouw. Nu mijn man overleden is, moet ik in mijn eentje voor mijn kinderen en schoonmoeder zorgen. Mijn Chinese zwagers helpen mij niet. Omdat de overheid dat ziet laten ze me steeds weer gaan. Wat er ook gebeurt, ik wil blijven vertellen over de liefde van God.”

- Cho uit Noord-Korea
Terug naar overzicht
Gratis event 'Geloven in Noord-Korea'

Gratis event 'Geloven in Noord-Korea'

Kom 21 juni naar het event 'Geloven in Noord-Korea' en ontmoet broeder Ahn die als eliteofficier voor de 'grote leiders' van de Kimdynastie werkte.

Meer over het event