E-readers voor vervolgde christenen

19-01-2023leestijd 2 min
In China kregen families in afgelegen gebieden een soort E-reader met daarop christelijke materialen voor het hele gezin. De ontvangers kunnen hierdoor christelijke lezingen en verhalen luisteren en bijbelgedeelten lezen en luisteren.

vrouwvrouw


2000 E-readers


In totaal werden er 2000 E-readers verspreid. SDOK droeg bij aan deze actie. Een ontvanger van de E-Reader reageerde met: "Wow, dit is Gods Woord, ik houd van dit onderwijs, het is zo waar en echt."

readerreader


Acties voor vervolgde christenen


Het verspreiden van deze E-readers is een van de manieren om vervolgde christenen te versterken. We zien dat het in gebieden met vervolging voor de mensen niet altijd mogelijk is om naar een kerk te komen. SDOK wil  helpen door samen met de lokale kerk acties op te zetten zoals deze, om mensen in staat te stellen meer te leren over God.

meisjemeisje


Wil jij ook bijdragen aan acties zoals dit? Bid voor ons of help door het geven van een gift.

Draag bij

Event: christenvervolging in China


In China zijn de laatste jaren de regels aangescherpt. Het verkopen van Bijbels is verboden en kinderen onder de 18 mogen niet naar de kerk. Hoe blijven Chinese christenen sterk en moedig ondanks de omstandigheiden?

Vrijdag 13 oktober 2023 horen we van Bob Fu, die zelf ook gevangen zat in China, wat de huidige situatie voor christenen in China is en denken we na over de vraag: 'Hoe blijf ik zelf sterk en moedig?'

Reserveer een plek

Of lees meer informatie.
Medewerker aan het woord:
Help jij mee?

SDOK steunt vervolgde christenen op veel verschillende manieren. Het project met de E-readers hier een van. Help jij mee om meer van deze projecten te steunen?

- Marijke
Terug naar overzicht