Kinderen en vervolgingLees samen met de kinderen het verhaal van Louis en bespreek de vragen eronder, bekijk een video, bid samen voor vervolgde kinderen en deel eventueel het spaarpakket uit (of stuur een linkje naar de ouders).

Een Bijbel voor de vijand

Terwijl het geluid van schoten harder wordt, rennen de tienjarige Louis en zijn broer naar hun kamer en kruipen onder hun bed. Ze weten wat het geluid betekent. Een aanval van rebellen!

Lees het verhaal van Louis

Benieuwd naar verwerkingslessen over christenvervolging voor kinderen uit de bovenbouw?

Bekijk dit Word-document

Bekijk de kindervideo's

Petr zat in een cel met terroristen. Toch was hij niet bang. WIl je weten hoe dat komt? Bekijk de vlog van Stef. En de andere video's over vervolging!

Bekijk de video's

Kleurverzen

Op een creatieve manier stilstaan bij vervolgde christenen? Kleur een bijbelvers in en geef het een mooi plekje in huis!


Ontdek de kleurversjes

Spaar voor vervolgde christenen

Geld dat wordt gespaard kan SDOK op veel manieren gebruiken. We helpen bijvoorbeeld kinderen die heel verdrietig zijn omdat hun vader of moeder in de gevangenis zit omdat ze in God geloven. Of we zorgen ervoor dat gevluchte gezinnen een waterpomp krijgen zodat ze lekker fris water kunnen drinken.
Ook geven we verband en medicijnen aan mensen die gewond zijn geraakt. Of een motorfiets aan een dominee zodat die niet uren hoeft te lopen om mensen over de Heere Jezus te vertellen.

Ontdek het spaarpakket