Verfrissende Black Friday deal

27-11-2020
We kijken terug op een geslaagde Black Friday. Als SDOK deden we een oproep om juist op deze dag van consumeren te geven en daar werd massaal gehoor aan gegeven. Bedankt voor alle bekers koud water!

"Tijdens Black Friday draait IKEA alles om."

Misschien heeft u het in aanloop naar Black Friday wel voorbij zien komen: op Black Friday konden gebruikte meubels bij IKEA worden teruggebracht. Een mooie manier om deze dag van consumeren anders en duurzamer aan te pakken.

Het principe van omdenken neemt toe in populariteit, dat blijkt uit een actie als deze. En als christelijke organisatie verbaast dat ons niet; in het Evangelie worden bijna alle principes die wij kennen omgedraaid.

Geluk bijvoorbeeld. Bij de Heere zijn het de armen van geest voor wie het Koninkrijk van de hemel is. Degenen met verdriet die door God worden getroost. Zij die worden vervolgd omwille van God, die zich mogen verblijden, omdat ze een groot loon zullen ontvangen. (Naar Mattheüs 5.)

Verderop in Mattheüs 10:42 zegt Jezus: "En wie een van deze kleinen slechts een beker koud water te drinken geeft omdat hij een discipel is, voorwaar, Ik zeg u: hij zal zijn loon beslist niet verliezen."

Geïnspireerd door die woorden, hebben we bij SDOK een verfrissende Black Friday deal bedacht, waarmee we deze dag samen met jullie in het teken hebben gezet van geven in plaats van consumeren.

Jullie gaven vervolgde broers en zussen een 'beker koud water' én wij stuurden als dank een duurzame Dopper fles toe. Bedankt voor de spetterende betrokkenheid!

Ontvang onze mails om op de hoogte te blijven van dit soort acties.

Ik wil een volgende actie niet missen
Terug naar overzicht