Podcast: Gods leiding in het leven van Siroos Torabi

23-04-2021
"Mijn leven is veranderd. Ik ben jarenlang verslaafd geweest, maar dankzij een wonder van God ben ik gered. Er is vrede in ons leven gekomen."

"Ik ben jarenlang verslaafd geweest, maar dankzij God ben ik gered."

Als u deze woorden van de Iraniër Siroos Torabi leest, heeft u waarschijnlijk ook bewondering voor deze omslag die God in zijn leven heeft gegeven. Het is een indrukwekkend getuigenis. Wat het misschien nog wel specialer maakt, is dat Siroos deze woorden uitspreekt in de Iraanse rechtbank, nadat hij net beschuldigd is van 'afvalligheid van de islam'.

Siroos Torabi te gast bij het SDOK-event 'Als het tegenzit'Siroos Torabi te gast bij het SDOK-event 'Als het tegenzit'


"Daar staat toch de doodstraf op?" vraagt Richard Groenenboom aan hem in de 23e aflevering van podcast De Stem. "Ja, maar dat geeft niet", antwoordt Siroos, "voor mij was het op dat moment het belangrijkste dat ik mijn getuigenis kon geven."

"Voor mij was het belangrijkste dat ik mijn getuigenis kon geven."


Benieuwd naar de bijzondere ommekeer in Siroos' leven? En hoe het verder ging na deze rechtszaak? Ontdek het in podcast De Stem!

Open de podcast in Spotify

Open de podcast in iTunes

Beluister vanaf je computer
Medewerker aan het woord:
Hier gaat het om!

Het verhaal van Siroos zet me stil bij waar het echt om gaat: een relatie met God en vertrouwen op Hem. Na het luisteren van deze podcast verlang ik ernaar om daar nog meer in te groeien.

- Annejet
Terug naar overzicht
Bekijk 'Als het tegenzit'

Bekijk 'Als het tegenzit'

In deze online uitzending vertellen Siroos en zijn vrouw Soheila je hun bijzondere verhaal.

Ontdek het nu