Ons magazine Stem in een nieuw jasje

06-04-2022leestijd 3 min
Om ons werk – het verbinden van christenen in Nederland met vervolgde christenen – nog beter te doen, heeft ons magazine Stem een nieuw jasje. Lees mee wat er veranderd is (en wat hetzelfde blijft).


Stem door de jaren heen


Het is geweldig om te zien hoe ons magazine zich door de tijden heen ontwikkelt. Steeds weer wordt naar een manier gezocht om aan te sluiten bij de lezers, in elk decennium van ons ruim vijftigjarig bestaan. Collega’s die al meer dan twintig jaar bij SDOK werken, weten nog hoe ze teksten uitdraaiden op de stencilmachine en alle verhalen bij elkaar ‘plakten’.

Het uiterlijk van Stem verandert dus met de jaren (net als ons eigen uiterlijk 😊) maar het doel en de inhoud blijven gelijk: Stem zijn voor onze vervolgde broers en zussen, hun verhalen dichtbij brengen en Nederlandse christenen verbinden met het wereldwijde lichaam van Christus.

Met een duurzamere druk, een compacter formaat en na elk verhaal schrijfruimte om te reflecteren op wat je net gelezen hebt, brengen we vervolgde christenen nóg dichterbij.

De nieuwe StemDe nieuwe Stem


Waarom een nieuwe Stem?


Reden 1: Nederlandse christenen opbouwen
We merken een verlangen van christenen om toegerust te worden en standvastig te blijven. In het vernieuwde magazine willen we de concrete lessen van deze broers en zussen nog meer centraal zetten.

Reden 2: We willen jongeren én ouderen bereiken
Er is een overvloed aan informatie, zowel digitaal als in de brievenbus. Met het vernieuwde magazine sluiten we in vorm en inhoud aan bij een jonge én een oudere doelgroep. Met de nieuwe Stem willen we u zo dicht mogelijk in contact brengen met vervolgde christenen. Ze hebben ons zoveel te leren!

Medewerker aan het woord:
Laat je geloof opbouwen door de nieuwe Stem

We hopen dat het magazine je enthousiasmeert in het volgen van Jezus en dat de verhalen je geloof opbouwen.

- Anneke
Terug naar overzicht
Vraag jouw magazine gratis aan

Vraag jouw magazine gratis aan

Nog geen Stem-lezer? Klik op de knop hieronder om het magazine gratis te ontdekken.

Ik wil Stem ontvangen