Top 3 populairste podcastafleveringenAl zestig afleveringen brengen Richard en Arco de verhalen van vervolgde christenen naar onze huiskamers. Regelmatig schuiven er boeiende gasten aan; iedereen met zijn eigen verhaal.

Ken jij deze 3 populairste podcastafleveringen al?

Aflevering #13

Hoe volgens ds. Paul Visser vervolgde christenen ons leren geestelijk weerbaar te zijn

Aflevering 13Aflevering 13


Jarenlang was hij in Amsterdam werkzaam als voorganger, onder andere als pionier predikant in de Jordaan. De afgelopen jaren maakte ds. Visser kennis met vervolgde christenen in Turkije en India. In deze podcastaflevering legt de predikant uit op wat voor manier vervolgde christenen ons uitdagen om geestelijk weerbaar te zijn in onze eigen Nederlandse context.

Aflevering #26

Ex-Boko-Haramstrijder Bahdri over zijn ontmoeting met Jezus

Aflevering 26Aflevering 26


Drie jaar lang was Bahdri als strijder actief en jaagde in die periode talloze christenen over de kling. Bahdri vertelt aan Richard: "Het doden van een mens was voor mij hetzelfde als het slachten van een kip." Nu is Bahdri christen en moet onderduiken om uit de handen te blijven van zijn vroegere kameraden.

Over podcast De StemIn podcast De Stem ontmoet je elke drie weken vervolgde broers en zussen. Je hoort unieke, bemoedigende en inspirerende verhalen van vervolgde christenen. Richard Groenenboom en Arco van Doleweerd gaan met elkaar en met boeiende gasten in gesprek.

Dit zeggen anderen:
"Podcast De Stem inspireert mij; ik voel een innerlijke verandering na het luisteren. Ik kijk anders naar zowel vervolgde christenen, naar de vervolgers én naar mijn eigen omgeving."

"Diepgang, goede vragen, het houdt me scherp en je krijgt een inkijkje in een andere wereld. Het versterkt mijn geloofsleven."

Luister via Spotify

Luister via Apple Podcasts

Meer inspiratie: