Kaartenserie

Inspiratie en bemoediging

Vervolgde christenen inspireren en bemoedigen ons met hun getuigenis. Door middel van vier mooie kaarten willen wij deze bemoedigingen doorgeven. Vier ontwerpers hebben deze kaarten voor SDOK gemaakt. Ze deden dat gratis, zodat we de opbrengst van deze kaarten kunnen besteden aan ons werk: steun en bemoediging van vervolgde christenen.

Kaart 1 | Moed

Vervolgde christenen sporen ons aan om moedig te zijn in ons geloof. De ontwerper, Xander de Rooij, liet zich inspireren door het verhaal van Sajid uit Pakistan: “Uit zijn indrukwekkende verhaal spreekt zowel moed als hoop. Hij durfde op te staan in een wereld van ellende, vanuit de kracht die hij vond in Jezus." De tekst op de kaart komt uit Job 11:18.

Bestel deze kaart voor €2,50

Kaart 2 | Trouw

“Zelfs in de moeilijkste omstandigheden is God trouw en wil Hij bescherming geven”, aldus ontwerper Ulfert Molenhuis. Om dit tot uitdrukking te brengen koos hij voor een mooie tekst uit 2 Thessalonicenzen 3:3.

Bestel deze kaart voor € 2,50

Kaart 3 | Vergeving

Haat, gevangenschap, mishandeling, soms zelfs moord – het overkomt christenen in veel gebieden op deze wereld. Ondanks de littekens besluiten velen van hen om te vergeven. Renée Vink koos voor haar ontwerp voor dit thema: “Als je kunt vergeven, ben je echt vrij. Vrij van wrok, boosheid en schaamte. Het lucht op. Vliegende vogels zijn wat mij betreft hier een prachtig symbool van.”

Bestel deze kaart voor €2,50

Kaart 4 | Vreugde

Ondanks verdriet en pijn verblijden vervolgde christenen zich in de Heere God. Linda Verholt maakte deze (vrolijke) kaart naar aanleiding van Psalm 5:12.

Bestel deze kaart voor €2,50

Bestel de kaarten

De kaarten zijn te koop in de webshop van SDOK. De opbrengst gaat naar ons werk: steun en bemoediging van vervolgde christenen. Kosten per set van vier kaarten: €8.

Bestel kaartenset in de webshop