De producten van I am n

Verhalen die veranderen

an de hand van zes thema’s – opoffering, moed, blijdschap, volharding, vergeving en trouw – inspireert I am n met de verhalen van christenen die lijden onder vervolging vanuit de islam.

De producten zijn te koop in de christelijke boekhandel en via deze website. Met de aanschaf van de producten ondersteun je het werk van SDOK. Dit zijn alle producten op een rij:

Verhalenboek

48 waargebeurde recente verhalen van christenvervolging in de islamitische wereld. Ieder verhaal bevat verwijzingen naar passende bijbelgedeelten en sluit af met een praktische toepassing.

Prijs: €15,95
ISBN: 9789088971556

Bestellen

Werkboek

Werkboek om in groepsverband (bijbelstudiegroepen, scholen, vereniging, catechisatie, etc.) het onderwerp christenvervolging te bespreken, in combinatie met de dvd. Opzet volgens de zes thema’s van I am n: opoffering, moed, blijdschap, volharding, vergeving en trouw. Het boek geeft per thema een inleiding, instructies voor het bekijken van de video’s en input voor bespreking.

Prijs: €9,95
ISBN: 9789088971648

Bestellen

Studieprogramma

Deze box bevat alle ingrediënten voor een bespreking van het onderwerp christenvervolging I am n in groepsverband (kerken, scholen, catechese, bijbelstudiegroepen):

 boek I am n - inspirerende verhalen

 dvd

 werkboek

 instructieboekje voor gespreksleider


Ga je met een groep aan de slag met het thema, dan is het advies om het studieprogramma aan te schaffen en daarnaast voor iedere deelnemer het werkboek.

Prijs: €39,95
ISBN: 9789088971570

Bestellen

DVD met verhalen

Dvd met zes video’s, gekoppeld aan de zes thema’s, waarin vervolgde christenen hun verhaal vertellen. Westerse christenen reageren op de verhalen van vervolgde christenen en vertellen hoe zij erdoor geraakt worden. De verhalen worden aangevuld met een praktische toepassing voor de kijker.

De dvd is apart verkrijgbaar of als onderdeel van het studieprogramma.

Prijs: €12,50
ISBN: 9789088971655

Bestellen