Presentaties over vervolgde christenenHet is een onderdeel van onze missie om verhalen van vervolgde christenen te delen. Tijdens onze presentaties gaan we op ontdekkingstocht naar wat ‘geloven met gevolgen’ betekent. We komen graag langs bij uw gemeente, vereniging of school.


Nodig een spreker van SDOK uit

Presentaties die veranderen

Tijdens onze presentaties vertellen we de verhalen en getuigenissen van vervolgde christenen. Elke keer zien we hoe deze verhalen mensen veranderen. De getuigenissen van onze broeders en zusters moedigen luisteraars namelijk aan trouw te blijven aan de Heere Jezus, ondanks de gevolgen. We geven na de presentatie ook concrete mogelijkheden om betrokken te zijn bij de vervolgde kerk.

De vorm van onze presentaties hangt af van de soort bijeenkomst en de doelgroep. Onze presentaties worden positief gewaardeerd. Gemiddeld krijgen we een 8,5.  

Nodig ons uit

Presentaties voor kerken en verenigingen

Wilt u als gemeente een bijeenkomst organiseren over vervolgde christenen? Of zoekt u invulling voor een verenigingsavond? Wij komen graag langs om de verhalen van broeders en zusters te delen met uw gemeenteleden.

Nodig ons uit

Presentaties voor jongeren

Met regelmaat spreken we tijdens jongerenavonden, verenigingsavonden en catechisatielessen. Ook geven we gastlessen op scholen. Tijdens onze presentaties voor jongeren is er ruimte voor interactie en gesprek. We gebruiken de getuigenissen van vervolgde christenen als spiegel en moedigen jongeren aan het spoor van deze christenen te volgen.

Nodig ons uit

Presentaties voor kinderen

Christenvervolging is belangrijk thema, maar zeker voor kinderen ook een moeilijk onderwerp. Onze gastlessen en presentaties voor kinderen brengt het onderwerp dichtbij zonder dat het té heftig wordt. We laten door de ogen van leeftijdsgenoten zien wat het betekent om vervolgd te worden vanwege je geloof.

Nodig ons uit
Meer weten over onze presentaties?


We verwerken de bovenstaande gegevens volgens ons privacybeleid.