Betrouwbare service
Veilig betalen
Levertijd 1-4 dagen
Per bestelling € 3,95 verzendkosten
U steunt SDOK
Recensie
Indrukwekkende verhalen

"Een boek vol indrukwekkende verhalen van moslims die een ontmoeting hebben met Jezus. Het is bijzonder om te lezen hoe God werkt in een heel andere cultuur.
Het boek leest makkelijk weg en de verhalen kunnen ook goed afzonderlijk gelezen worden.

Adviesleeftijd: vanaf 16 jaar (in verband met beschrijving van seksueel en fysiek geweld)"

- Erna van Spronsen

Geloofsheldinnen

Tom Doyle, Joann Doyle | 208 | 9789490489915
€ 19,95+ € 3,95 verzendkosten

Geloofsheldinnen beschrijft waargebeurde verhalen over vrouwen zonder vrees, die Jezus volgen belangrijker vinden dan hun eigen leven.

Een voorbeeld van moed en kracht
Wat gebeurt er wanneer een moslima Jezus ontmoet en Hem gaat volgen? Ze wordt een onstuitbare kracht voor het evangelie! Geloofsheldinnen beschrijft waargebeurde verhalen uit Saudi-Arabië, Syrië, de Gazastrook en andere islamitische gebieden waar Jezus krachtig aan het werk is. Ondanks de enorme gevaren leiden deze nieuwe volgelingen van Jezus hun echtgenoten, kinderen en anderen tot Jezus.

Laat je bemoedigen en uitdagen door deze dappere en krachtige vrouwen, die Bijbels meesmokkelen onder hun bedekkende kleding en de boodschap van Gods liefde meenemen naar terroristisch gebied. Dit zijn vrouwen zonder vrees, die Jezus volgen belangrijker vinden dan hun eigen leven. Voor ons westerse christenen zijn ze een waar voorbeeld van moed en kracht.
Terug naar overzicht