Betrouwbare service
Veilig betalen
Levertijd 1-4 dagen
Per bestelling € 3,95 verzendkosten
U steunt SDOK
Recensie
Een mooi welkom-in-de-strijd-cadeau

"Vaak lijken verhalen van vervolgde christenen ver van mijn belevingswereld af te staan en vind ik het soms lastig om hun lessen naar mijn eigen leven door te trekken. Dankzij dit makkelijk te lezen boekje komt het dichtbij. Steeds komen verhalen terug van christenen uit India die vervolgd worden vanwege het volgen van Jezus. Het zijn eerlijke verhalen over vallen maar ook over hoe God hen glorieus doet opstaan.

Het is een mix van hun verhalen én de lijn naar de concrete praktijk en de uitdagingen van mijn tijd. Daarnaast komt er ook vaak een uitleg van de grondtekst van de Bijbel in naar voren. Dit helpt mij om nieuw inzicht te krijgen in de teksten die ik vaak hoor, maar niet altijd begrijp. Dit boekje is bijvoorbeeld aan te raden als cadeau voor iemand die belijdenis heeft gedaan. Een mooi welkom-in-de-strijd-cadeau.

Het boekje in een paar woorden: fris, oud goud, concreet en aansporend. Maar bovenal: de woorden wijzen je op Christus. De Overste Leidsman en Voleinder van het geloof. Alleen met Hém kunnen we vallen en weer opstaan. Dát is een vreugde die alles overstijgt.

Maartje Kok, ambassadeur SDOK
"

-

Christus volgen met vallen en opstaan

Steven Middelkoop | Blz. 111
€ 10,95+ € 3,95 verzendkosten

Wij leven in een wereld die ons van alle kanten toeroept om zo veel mogelijk van het leven te genieten. Maar de Heere vraagt in Zijn Woord iets heel anders. Hij wil dat wij ons comfortabele leventje opgeven en Hem navolgen. Maar wat betekent deze roeping nu precies voor het leven van elke dag? In dit boekje geeft de auteur Bijbels onderwijs aan jongvolwassenen. Het is een dringend appèl om niet tweeslachtig te leven, maar ons over te geven aan Christus en de weg van het tarwegraan te gaan. Deze manier van leven is niet gemakkelijk, maar geeft alleen echte vreugde en zicht op een eeuwige toekomst.

De opbrengst van deze uitgave is bestemd voor het werk van SDOK.

Terug naar overzicht