Susannah Koh

Op 13 februari 2017 werd voorganger Raymond Koh uit Maleisië op klaarlichte dag ontvoerd door vijftien gemaskerde mannen. Een video van de kidnapping toont een operatie die werd uitgevoerd met militaire precisie en in 46 seconden was afgerond.

Sinds de ontvoering is niks meer van Raymond vernomen. Zijn auto is nooit teruggevonden. Raymond had al eerder te maken gehad met vervolging. Hij kreeg via de post een doos met kogels toegestuurd; een waarschuwing dat hij moest stoppen met zijn missionaire werk.

Groot hart


Susanna beschrijft haar man als een “eenvoudig man met een heel groot hart. Hij gaf alles voor mensen in armoede en nood.” Zo kwam Raymond eens thuis zonder shirt. Dat had hij weggegeven aan een dakloze man.

Geduld


Het is voor Susanna moeilijk om geduldig te blijven. Ze is er open over dat zij soms ongeduldig is en hiervoor vergeving moet vragen. Zij vindt troost in de woorden van Klaagliederen 3:25. Goed is de Heere voor wie Hem verwacht, voor de ziel die Hem zoekt. “Hiervan heb ik geleerd dat het goed is om te hopen op God. Hij is goed. Ook al maakt de vijand kwaadaardige plannen, God wil die ten goede keren.”

Het gezin is dankbaar voor alle steun. “Bedankt voor alle gebeden! Die maken echt het verschil. Blijft u alstublieft voor ons bidden.”

Stuur je een kaart?
Bemoedig Susanna Koh en haar kinderen met een kaart. Je kunt de kaart sturen naar Susanna, haar adres zie je hieronder. Op onze website lees je onze schrijftips en Engelse voorbeeldzinnen.

Adresgegevens


Susanna Koh
#107
Liew Sow Yoke
Lot LG109B, One Utama Shopping Center,
No. 1, Lebuh Bandar Utama,
47800 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan,
Malaysia
Terug naar overzicht