Nieuw: SDOK-Vrouwenevent

Bestel je gratis kaarten (t.w.v. 25 euro per persoon)

De moord op Susannes man kwam onverwacht. Er brak een periode van diep verdriet aan, maar, ondanks de pijn, besloot ze de daders te vergeven. Susanne vertelt er over tijdens het SDOK-Vrouwenevent op zaterdag 29 oktober 2022. Je kunt er samen met 199 andere vrouwen bij zijn.


Reserveer gelijk je gratis plekken
Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

De hoofdspreker: Susanne Geske

Susanne vertrok samen met haar man Tilmann vanuit Duitsland naar Turkije. Het echtpaar ervoer een duidelijke roeping om daar Gods liefde bekend te maken. Op een dag klopten er mannen aan die zogenaamd interesse hadden in het christendom. Ze martelden en vermoordden Tilmann en twee Turkse christenen.

Deze verschrikkelijke gebeurtenis had grote impact op Susanne en haar kinderen. Ze besloot om de daders te vergeven, ondanks de pijn. Ook is ze met haar kinderen in Turkije gebleven om het werk voor te zetten.

Susanne reist naar Nederland om haar verhaal te delen op het vrouwenevent van SDOK. Het wordt een inspirerende dag van ontmoeten, ontdekken en doen.

Over het SDOK-Vrouwenevent

Hoofdverhaal: vergeving
Susanne Geske woont en werkt in Turkije. De moord op haar man leerde haar veel over Gods zorg en over het belang van vergeving.

Ontmoeting
Ontmoet christelijke vrouwen uit heel Nederland.

Workshops
Naast inhoudelijke inspiratie mag je ook aan de slag tijdens de workshops die je zelf kiest. De workshops worden vlak voor het event bekend gemaakt via de e-mail.

Ben jij er bij?Het is een kleinschalige bijeenkomst, wacht dus niet te lang met reserveren.

Reserveer snel je plek

Praktische informatie

Datum, tijd en locatie
Zaterdag 29 oktober (van 10:00 tot ongeveer 15:15).
De locatie is Kerk aan het lint (Alendorperweg 103, Vleuten)

Voor wie is het vrouwenevent?
Het event is toegankelijk voor vrouwen van alle leeftijden. Je kunt je eenvoudig aanmelden via deze link. Je kunt meerdere plekken reserveren. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, wees dus op tijd.

Kosten
Het event is volledig gratis, inclusief één welkomsdrankje. Tijdens het event is er een collecte.
Voor 5 euro p.p. kun je een Turkse lunch reserveren.

Ben jij er bij?We geloven bij SDOK in de waarde van ontmoeting en de verhalen van vervolgde christenen als inspiratie voor je geloofsleven. Daarom bieden we dit event (t.w.v. 25 euro per persoon) volledig gratis aan. Dit is inclusief een welkomsdrankje.

Reserveer gelijk je kaarten
Je kunt meerdere stoelen reserveren