Vacature: communicatiemedewerker / online storyteller (GESLOTEN)

08-06-2022
Let op: Deze vacature is gesloten.

Om de afdeling Communicatie & Fondsenwerving weer op volle sterkte te krijgen, zoeken we een enthousiaste collega. Iemand die zich verbonden weet met vervolgde christenen en vanuit zijn of haar passie wil bijdragen aan het werk van SDOK.

Als onze nieuwe communicatiemedewerker / online storyteller (24-32 uur) inspireer je Nederlandse christenen met het verhaal van vervolgde christenen via sociale media, e-mail en andere kanalen.  

De functie in een notendop
Als storyteller vertel je het verhaal van vervolgde broers en zussen via onze online kanalen zoals Facebook, Instagram, website, e-mails. Je denkt en voert - samen met bijvoorbeeld de marketeer en de fondsenwerver - afdelingsbrede campagnes uit. Daarnaast draag je vanuit je online kennis bij aan diverse projecten. Je werkt hierbij nauw samen met zes enthousiaste collega's.  

Bekijk het hele profiel

Wie we zoeken
We zoeken een collega die werkt vanuit persoonlijk geloof, passie en expertise. Iemand met bevlogenheid en een vleugje humor. Natuurlijk vinden we een basis in het vakgebied online communicatie belangrijk. Je schrijft makkelijk en bent in staat om verhalen te 'vertalen' naar verschillende communicatiemiddelen.

Bekijk de hele vacature

Reageren
Enthousiast geworden? Stuur ons uiterlijk woensdag 29 juni je sollicitatie via vacatures@sdok.nl  

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arco van Doleweerd, teamcoach Communicatie & Fondsenwerving bij SDOK, via 06-19081086. De eerste ronde van sollicitatiegesprekken vindt eind juni plaats.  
Medewerker aan het woord:
Werken bij SDOK

Werken met vervolgde christenen is voor mij en mijn collega's een dagelijkse aansporing en aanmoediging om Jezus te volgen. Daarnaast bieden we als SDOK groeimogelijkheden, flexibele werktijden en een warm en betrokken team. Bel gerust als je meer wilt weten. (0619081086)

- Arco
Terug naar overzicht