SDOK biedt gratis films aan

25-03-202075 x geraaktleestijd 2 min
Het coronavirus brengt onrust en onzekerheid met zich mee. Om christenen in Nederland aan te moedigen, biedt SDOK twee gratis films aan. Beide films vertellen het inspirerende verhaal van Richard Wurmbrand.

“Richard Wurmbrands leven van opoffering en volharding is een groot voorbeeld voor ons, zeker in de huidige situatie”, vertelt directeur André van Grol.

“Dit door en door inspirerende getuigenis willen met zoveel mogelijk christenen in Nederland delen. Daarom hebben we besloten twee films gratis beschikbaar te stellen.”

SDOK biedt twee gratis films aan met het verhaal van Richard WurmbrandSDOK biedt twee gratis films aan met het verhaal van Richard Wurmbrand


Film 1 | Docudrama Tortured for Christ (16+)


Richard Wurmbrand, een Roemeense predikant, veertien jaar door in de gevangenis, onder verschrikkelijke  omstandigheden. De reden? Zijn trouw aan Christus. Tortured for Christ vertelt dit inspirerende verhaal.

Lees meer

Film 2 | Kinderfilm – De Fakkeldragers (8-12 jaar)


Richard Wurmbrand was een Roemeense predikant. Hij bracht veertien jaar door in de gevangenis, onder verschrikkelijke omstandigheden. De reden? Zijn trouw aan Christus. In de kinderfilm van de serie De Fakkeldragers, wordt zijn verhaal verteld voor kinderen van 8 tot 12 jaar.  

Lees meer
Terug naar overzicht
75 keer geraakt