SDOK biedt gratis films aan

25-03-202080 x geraaktleestijd 5 min
Drie gratis christelijke films! Om christenen in Nederland aan te moedigen, biedt SDOK drie gratis films aan. Deze christelijke films vertellen het inspirerende verhaal van van Richard Wurmbrand en zijn vrouw Sabina.

“Richard Wurmbrands leven van opoffering en volharding is een groot voorbeeld voor ons, zeker in de huidige situatie”, vertelt directeur André van Grol.

“Dit door en door inspirerende getuigenis willen met zoveel mogelijk christenen in Nederland delen. Daarom hebben we besloten twee films gratis beschikbaar te stellen.”

Film 1 | Docudrama Tortured for Christ (16+)https://www.youtube.com/watch?v=ws541Sd7WxIRichard Wurmbrand, een Roemeense predikant, veertien jaar door in de gevangenis, onder verschrikkelijke  omstandigheden. De reden? Zijn trouw aan Christus. Tortured for Christ vertelt dit inspirerende verhaal.

Vraag de gratis kijklink aan
Of lees hier meer.

Film 2 I Speelfilm Sabina (12+)https://www.youtube.com/watch?v=zloAqDjt0tY

Sabina wordt net voor de Tweede Wereldoorlog christen. Haar geloof wordt direct op de proef gesteld. Want met haar Joodse achtergrond is ze niet veilig. Veel van haar familieleden worden vermoord. Wanneer de moordenaar van haar familie voor haar staat, doet ze iets ongelofelijks: ze omhelst de man. Hoe kon Sabina vergeven?

De film 'Sabina' is het verhaal over hoe Gods liefde een ambitieuze, wereldse atheïst veranderde in een van de meest bijzondere christelijke vrouwen van de 20e eeuw.

Vraag de gratis kijklink aan
Of lees hier meer.

Film 3 | Kinderfilm – De Fakkeldragers (8-12 jaar)De fakkeldragers - Richard WurmbrandDe fakkeldragers - Richard Wurmbrand


Richard Wurmbrand was een Roemeense predikant. Hij bracht veertien jaar door in de gevangenis, onder verschrikkelijke omstandigheden. De reden? Zijn trouw aan Christus.

In de gratis christelijke kinderfilm van de serie De Fakkeldragers, wordt zijn verhaal verteld voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Het verhaal van vervolging wordt in een christelijke tekenfilm dicht bij kinderen gebracht.

Vraag de gratis kijklink aan
Of bekijk eerst de trailer.

Meerwaarde christelijke films


Christelijke films zijn niet makkelijk te vinden, terwijl je juist voor je kinderen én voor jezelf op zoek bent naar christelijke films. Bij de films van SDOK kun je ervan uitgaan dat zowel de boodschap als hoe die wordt laten zien goed is. In de film Sabina wordt bijvoorbeeld wel laten zien dat Sabina verliefd wordt, maar er komen geen explicite scenes in voor.

Wil jij een film waar je helemaal achter kunt staan? Dan zijn de drie films van SDOK misschien wel precies wat je zoekt. We vinden het mooi dat wij deze christelijke films gratis kunnen aanbieden.

Christelijke films aanvragen - Zo werkt het


Wil je de films van SDOK bekijken, dan kun je dit makkelijk aanvragen. Zo werkt het:
1. Klik op de knop 'Vraag de gratis kijklink aan'.
2. Vul je naam en mailadres in.
3. Je ontvangt op je mailadres de online kijklink naar de door jou gekozen christelijke film.

Wil je liever eerst meer informatie? Ga dan naar de pagina's van de desbetreffende film.
Terug naar overzicht
80 keer geraakt