Licht in donker Noord-Korea?

SDOK presenteert unieke bijeenkomst

Angst. Onderdrukking. Onrecht. De nacht in Noord-Korea is verstikkend. Maar, er is ook goed nieuws!
Ontdek op 14 juni hoe het Evangelie licht brengt op de meest duistere plek op aarde.

Praktische informatie

Datum en tijd: De Noord-Korea avond vindt plaats op donderdag 14 juni 2018, van 20:00 uur tot 22:00 uur. Wil je uiterlijk 19:45 aanwezig zijn?

Locatie: De Noord-Korea avond vindt plaats in Veenendaal.

Aanmelden: Omdat de zaal geen onbeperkte capaciteit heeft, is het nodig om je aan te melden voor de Noord-Korea avond. Reserveer gelijk één of meerdere gratis stoelen! (Er zijn nog plaatsen beschikbaar!)

Reserveer gratis een stoel

Sprekers

Zuster Goo (Noord-Korea)
Zuster Goo woonde jarenlang als geheim christen in Noord-Korea. Zij vertelt ons haar aangrijpende verhaal. In dit bericht lees je meer over zuster Goo.

Eric Foley
Eric Foley werkt al jaren onder Noord-Koreanen. Hij geeft ons een beeld van de huidige situatie van christenen in Noord-Korea.

Reserveer een stoel

Meer over de Noord-Korea avond

De Noord-Korea avond wordt georganiseerd door SDOK (Stichting De Ondergrondse Kerk). Wij zetten ons al meer dan vijftig jaar in voor vervolgde christenen. Iets dat we in al die jaren in telkens weer hebben ontdekt is dit: God werkt op de meest donkere plaatsen op aarde. Juist daar is Zijn Licht krachtig. In diepe duisternis is Hij aanwezig. Deze bemoediging willen we niet voor onszelf houden. Daarom delen we verhalen van vervolgde christenen, bijvoorbeeld via deze bijeenkomst.

Meer over de Noord-Korea avond