Informatie voor kerken

Stef, vervolging door de ogen van kinderen

Stef, de kidsclub van SDOK

Miljoenen christenen wonen in landen waar geloven in Jezus Christus niet mag. In de Bijbel kunnen we lezen dat het volgen van Hem gevolgen heeft. Stef laat door de ogen van kinderen zien wat het betekent om vervolgd te worden om je geloof.

Christenvervolging is niet een thema waar je gemakkelijk met kinderen over doorpraat. Het materiaal van Stef, de kidsclub van SDOK, brengt het onderwerp dichtbij. Door de aantrekkelijke opmaak en het vrolijke Stef-karakter zijn de materialen geschikt om met kinderen door te praten over hoe het is om vervolgd te worden om je geloof.

Gratis magazine Stef

Twee keer per jaar verschijnt ons kindermagazine Stef voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Dit magazine is gratis. U kunt het aanvragen voor de kinderen uit uw gemeente.
Het magazine is zeer geschikt om een les over geloofsvervolging te verzorgen voor een bijbelklas/nevendienst. Aanvraag van meerdere exemplaren is mogelijk.

Vraag Stef gratis aan

Sparen voor vervolgde christenen

SDOK steunt kinderen in landen waar vervolging is. We willen de nieuwe generatie gelovigen toerusten en aanmoedigen.  U kunt samen met de kinderen in uw gemeente sparen voor het werk van SDOK, bijvoorbeeld door middel van een spaardoosje of een stroopwafelactie. De opbrengst is bestemd voor kinderen die lijden onder vervolging.

Vraag gratis spaardoosjes aan

Wilt u meer informatie over de spaardoosjes of stroopwafelactie? Vul het formulier onderaan deze pagina in of neem contact met ons op.

Nodig ons uit voor een presentatie

We komen graag langs in uw gemeente om een presentatie te geven over vervolgde christenen. De inhoud is specifiek gericht op kinderen. We brengen het thema dichtbij door middel van verhalen en video's van leeftijdsgenoten die te maken hebben met vervolging.

We vragen geen vergoeding voor onze presentaties.

Inhoud en opzet
De opzet en inhoud van de presentatie stellen wij in overleg met u vast.

Nodig ons uit

Serie Stef-video'sVia video's brengt het vrolijke karakter Stef vervolging dichtbij kinderen. De video's zijn geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 7.  
Hieronder vindt u een link naar de video's. U kunt ze via deze link ook downloaden.

Wilt u meer weten?Wilt u meer informatie? Neem contact op via het onderstaande formulier.
Binnen vier werkdagen beantwoorden wij uw vraag.
Ik heb een vraag over Stef, de kidsclub van SDOKWe verwerken de bovenstaande gegevens volgens ons privacybeleid.