Ontvang het gratis boekje ‘Een blik in de spiegel’

Lees het inspirerende verhaal van de vervolgde familie Mehboob

“Echt veilig voelen wij ons nergens meer”
Al ruim zes jaar is Mehboob uit Pakistan met zijn gezin op de vlucht. Opgejaagd door fanatieke moslims verhuist de christelijke familie elke drie maanden. Elke dag moeten ze vrezen voor hun leven.

Ontdek hoe geloof stand kan houden
In het boekje 'Spiegel' lees je Mehboobs indrukwekkende verhaal. Het is een verhaal van pijn en lijden, maar ook van moed en volharding. Het boekje houdt je ook een spiegel voor. Wat kun jij leren van deze vervolgde broeder?

Column van Annemarie van Heijningen + kinderverhaal
Naast het verhaal van Mehboob bevat het boekje ook een column van Annemarie van Heijningen en verhaal voor kinderen. Het boekje telt 32 pagina's.

SDOK (Stichting de Ondergrondse Kerk) zet zich meer dan vijftig jaar in voor vervolgde christenen. SDOK heeft een ANBI-status en is een CBF-gecertificeerd goed doel.

Bestel je gratis boekje(s)

Bestel hier je gratis boekje(s)Je kunt meerdere exemplaren aanvragen van het gratis boekje via het onderstaande formulier. Voor ons heeft dit weinig tot geen effect op onze verzendkosten.

Mooi om uit te delen! In je kerk, op je werk, aan familie en vrienden of op school!

Wil je voor een tweede keer een aanvraag doen of wordt het formulier hieronder niet getoond? Gebruik dan dit formulier.Formulier:


Ik wil voortaan verhalen blijven ontvangen:Verzending
Het boekje wordt iedere woensdag vanuit ons kantoor verzonden.

Privacy
De bovenstaande gegevens verwerken we volgens ons privacybeleid. Dat betekent onder andere dat we je e-mail alleen gebruiken om te communiceren over het boekje 'Spiegel'.