Bekijk gratis kinderfilm Richard Wurmbrand

Voor kinderen van 8 tot 12 jaar

Er gebeurt van alles. Het Coronavirus brengt ook in Nederland angst en onrust met zich mee. Misschien ben je ook op zoek naar positief en inspirerend materiaal voor je kinderen.

Om christelijke kinderen in Nederland aan te moedigen in geloof en navolging, bieden wij (samen met Transvision) de kinderfilm met het verhaal van Richard Wurmbrand gratis aan. We hopen dat deze tekenfilm jouw – en ook andere – kinderen zal inspireren en aanmoedigen om Christus te volgen. Ongeacht de situatie.

De kinderfilm is in het Engels gesproken met Nederlandse ondertiteling

Vraag de (online) film aan
Of bekijk de trailer hieronder

Bekijk de trailer:
Waar gaat de film over?

Als in Roemenië de communisten aan de macht komen, kunnen kerken alleen bescherming krijgen door trouw te zijn aan dit systeem Ds. Richard Wurmbrand kiest voor Christus, waardoor hij zijn eigen leven en dat van zijn gezin in groot gevaar brengt. Als Richard door die keuze in de gevangenis belandt, wordt zijn geloof op de proef gesteld. Dit waargebeurde verhaal heeft nog steeds betekenis voor de wereld van vandaag.

Deze film is uitgekomen bij De Fakkeldragers en is in het Engels gesproken en Nederlands ondertiteld. Kijkwijzer 8-12 jaar.

Vraag de (online) film gratis aan