UNIEK: ex-gevangene vertelt zijn verhaal

Bijeenkomst met vervolgde christen | 28 oktober | URK

SDOK organiseert op zaterdagavond 28 oktober een unieke bijeenkomst met een voorganger uit Azië die bijna een jaar in de cel zat vanwege het organiseren van kerkdiensten.  

Praktische informatie
Datum: zaterdag 28 oktober
Locatie: Ichthuskerk op Urk (Richel 2)
Tijd: van 20:00 tot 21:30 uur (zaal open om 19:30)
Toegang is vrij, aanmelden is niet nodig

Spreker: ex-gevangene uit Azië

Broeder ‘Han’ zat bijna een jaar in de cel vanwege het organiseren van kerkdiensten. Op 28 oktober deelt Han hoe hij zijn gevangenschap heeft ervaren en hoe de Heere God hem en zijn gezin hielp tijdens deze periode.

Hoewel de gevangenschap moeilijk was, voelde Han zich bemoedigd door de gebeden van christenen wereldwijd. Ook ervoer hij in de gevangenis heel sterk Gods aanwezigheid. “Soms maakte ik me zorgen over hoe het nu verder moest met mijn gezin. Steeds weer herinnerde God me eraan dat Hij beter voor mijn familie kon zorgen dan ikzelf. Dat gaf me vrede en rust.”

SDOK in Azië

Christenen in veel Aziatische landen hebben te maken met vervolging. In veel gevallen ziet de overheid christenen als gevaar. Soms worden voorgangers daarom gevangen gezet vanwege hun geloof.

SDOK steunt christenen in Azië die met vervolging te maken hebben met praktische hulp en bemoediging. Op 28 oktober vertellen we hier meer over. Ook krijgt u de gelegenheid om dit werk te steunen, bijvoorbeeld met een gift.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 28 oktober
Locatie: Ichthuskerk op Urk (Richel 2)
Tijd: van 20:00 tot 21:30 uur (zaal open om 19:30)
Toegang is vrij, aanmelden is niet nodig

Ieder jaar organiseert SDOK meerdere bijeenkomsten met een vervolgde christen als spreker. We hopen en bidden dat deze bijeenkomsten christenen in Nederland zullen bemoedigen en inspireren.