'Als het tegenzit'

Online event | Verhalen van hoop voor jou | DO 8 april

Soms zit het tegen. Vervolgde christenen weten wat dat is. Juist in deze situaties ontdekken ze steeds weer iets bijzonders. Deze ontdekkingen delen we graag met je tijdens het online event.

Meld je gelijk aan
Ontvang een reminder

Bekijk de trailer:

Zit het jou weleens tegen?

Zit het jou ook wel eens tegen? Dat het leven net niet gaat zoals je zou willen? Met het online event 'Als het tegenzit' willen we je bemoedigen met verhalen van hoop.

Vervolgde christenen weten wat tegenspoed is. Juist in deze situaties ontdekken ze steeds weer iets bijzonders. Hij is erbij, zelfs als het tegendeel waar lijkt. Vervolgde christenen delen deze hoopvolle ontdekking graag met je tijdens het online event.

Meld je aan voor een reminder
Je ontvangt ook de verschillende verhalen om terug te kijken

Verhalen & gasten

Geheel onverwacht wordt de Iraanse Siroos Torabi opgepakt en vastgezet. Een donkere periode waarin Siroos en zijn vrouw Soheila bijzondere ontdekkingen doen. Tijdens het online event blikt het echtpaar terug op deze heftige periode en vertelt over Gods bijzondere zorg.

Ds. Paul Visser en SDOK-directeur André van Grol weten allebei wat lijden is. Ze brengen de ontdekkingen van het echtpaar Torabi (en andere verhalen die aan bod komen) dicht bij jouw persoonlijke situatie.  

Het thema komt ook terug in muziek en creatieve tekst door Maartje Kok en Erika de Wit.

 

Datum & locatie

Datum
Het online event wordt op donderdagavond 8 april (20:00) uitgezonden. Het duurt ongeveer tot 21:15.

Meld je gratis aan
(Je ontvangt na afloop alle video's)

Livestream
Het online event is te volgen via onze website, Youtube, Facebook. Hier kun je je e-mail achterlaten voor een reminder. Je ontvangt dan ook de verschillende verhalen na afloop per mail.

Reacties op online events van SDOK

“Inspirerend en bemoedigend! Qua gesprekstechnieken ook heel goed geleid en in goede harmonie. De muziek ontroerde door klank en door woorden. Dank."

“Ik vind dit online event echt inspirerend en opbouwend, mooi om zo samen open en eerlijk over het geloof te praten!”

Bedankt voor deze avond! Mooi vanuit verschillende invalshoeken en ook prachtige muziek.”