Christelijke podcast De Stem

Brengt vervolgde christenen dichtbij I Elke 3 weken

Deze aflevering: Met een pistool op zich gericht moest Yacub een keuze maken: veiligheid voor hem en zijn kinderen, of doorgaan met Evangeliseren. In podcast #61 vertellen Richard en Arco over hun reis naar Bangladesh en een ontmoeting met een moedige broer: pastor Yacub.

Meer over de podcast

In podcast De Stem brengen Richard Groenenboom en Arco van Doleweerd elke drie weken de indrukwekkende verhalen van vervolgde christenen dichtbij; samen met diverse gasten.

Ontdek alle afleveringen & abonneer je om niets te missen.

Open de podcast in Spotify

Open de podcast op je iPhone

Beluister vanaf je computer

Reacties op podcast De Stem

"Podcast De Stem inspireert mij; ik voel een innerlijke verandering na het luisteren. Ik kijk anders naar zowel vervolgde christenen, naar de vervolgers én naar mijn eigen omgeving."

"Inspirerend! Ik las eens dat het niet is 'wij en de vervolgde kerk', maar 'wij, de vervolgde kerk'. We horen bij elkaar, we zijn broers en zussen en deze afleveringen zorgen voor verbinding."

"Diepgang, goede vragen, het houdt me scherp en je krijgt een inkijkje in een andere wereld. Het versterkt mijn geloofsleven."

"Inspirerende verhalen! Het geeft kracht en troost om te horen hoe Christus deze mensen bijstaat. (…) Doordat ik naar 'De Stem' luister, kan ik ook concreet voor deze christenen bidden."

Voor wie is de christelijke podcast De Stem?

Podcast De Stem is een christelijke podcast voor mannen en vrouwen die willen groeien in geloof en in het volgen van Jezus. Luister de unieke, inspirerende en bemoedigende verhalen vervolgde broers en zussen. Zij dagen je uit in geloof, overgave, moed en vertrouwen op God.

Een luisteraar verwoordt het zo:

"Podcast De Stem geeft diepgang en houdt me scherp. Je krijgt een inkijkje in een andere wereld. Het versterkt mijn geloofsleven."

Wat is de inhoud van podcast De Stem?

Podcast De Stem is opgebouwd uit een aantal onderdelen:

In het kort: presentatoren Richard en Arco delen allebei iets wat ze heeft geraakt, bemoedigd of geïnspireerd.

Het gesprek: Tijdens elke aflevering van deze christelijke podcast staat één land of één verhaal centraal, vaak aan de hand van een gesprek. Dit is altijd gerelateerd aan vervolgde christenen.

Reflectie: Tijdens de aflevering krijg je lessen die je zelf kunt toepassen in het volgen van Jezus. Elke aflevering wordt afgesloten met een concreet reflectiemoment.

Bekijk de trailer