CHINA richt pijlen op nieuwe generatieChristenen in China ervaren steeds meer tegenstand vanuit de overheid. SDOK steunt broers en zussen in dit land.

Kijk wat u kunt doen
(Of lees hieronder meer over CHINA)

"Mijn zoon (10) pakte een mes"

Huang is christen en woont in China. Toen haar tienjarige zoon Ning onlangs uit school kwam, werd hij ineens agressief. Huang vertelt: “Toen Ning mij een christelijk boek zag lezen, pakte hij een scherp mes uit de keuken en begon in te steken op het boek. “Ning hield het vervolgens huilend omhoog en zei: “mama, ik wil dat je stopt met geloven!”

Juf: 'Christenen zijn een groot gevaar!'
Die ochtend had Nings juf in de klas verteld dat je christenen niet kunt vertrouwen en dat ze een groot gevaar zijn voor deze samenleving. Toen Ning dat hoorde sloeg de wanhoop toe. Hij wilde zijn ouders niet verliezen!

Wat kunt u doen?

Situatie in China verslechtert

Christenen in China ervaren steeds meer tegenstand vanuit de overheid. Kerken worden gesloten, huiskerken binnengevallen en christenen bedreigd, opgepakt en gevangen gezet.

China richt pijlen op nieuwe generatie
De Chinese overheid heeft haar pijlen gericht op de nieuwe generatie. Al vanaf de kleuterschool leren kinderen om Christus en Zijn volgers te haten. Ook mogen kinderen onder de achttien jaar geen christelijke samenkomsten bezoeken.

SDOK steunt ook christenen in China

In China, maar ook in andere landen, worden onze broeders en zusters verstoten, mishandeld, gevangengezet en vermoord.

Christelijke gezinnen ondersteunen in opvoeding
Dankzij uw steun kunnen wij christenen als Huang ondersteunen in de christelijke opvoeding. Ook staan we naast gevangenen en geven we praktische steun aan vervolgde christenen wereldwijd. Wilt u een gift overwegen?

Geef een gift voor vervolgde christenen
Lees hier wat met uw gift kunnen doenSDOK voert meer dan vijftig projecten uit in meer dan twintig landen. Met uw gift kunnen we bijvoorbeeld een Chinese voorganger financieel steunen of gezinnen in China ondersteunen in de christelijke opvoeding.


Ja, ik geef een gift voor vervolgde christenen
Of bekijk meer informatie