Tournee Bob Fu

13 - 15 oktober

Ontmoet vervolgd christen Bob Fu en leer meer over christenvervolging in China.  

Onderaan het artikel staan vast enkele data waarop Bob Fu spreekt.

Bob Fu in Nederland

Geloof en gevangenschap
Als student kwam de Chinese Bob Fu tot geloof nadat verschillende leraren hem over God vertelden. Samen met zijn vrouw leidde hij een huiskerkbeweging in China, startte hij een campuskerk en zette een ondergrondse bijbelschool op. Op 9 mei 1996 leidde dit tot hun arrestatie door de Chinese overheid voor ‘illegaal evangeliseren.’ Na twee maanden lang mishandeld, uitgehongerd en ondervraagd te zijn, kwamen Bob en zijn vrouw vrij, zij het onder huisarrest.

Op de vlucht voor de Chinese regering
Toen Bob's vrouw zwanger werd, zonder zwangerschapsvergunning besloot het stel te vluchten naar het vrije Hong Kong. Daar wachtten ze op asiel. Twee dagen voor de overgave van Hong Kong aan China werden Bob en zijn gezin op het nippertje gered door Amerikaans president Bill Clinton, die hen uitnodigde om in de Verenigde Staten te komen wonen. Daar zette Bob de hulporganisatie China Aid op, die zich inzet voor vervolgde christenen in China.  

Actuele situatie van christenvervolging in China
Bob is als geen ander op de hoogte van de actualiteiten rondom christenvervolging in China. Hij spreekt christelijke leiders en hoort verhalen uit de ondergrondse kerk in China. In oktober neemt Bob Fu je graag mee in de wereld van vervolgde christenen in China en vertelt hij hoe de situatie er anno 2023 aan toe gaat.  Event 'Sterk & moedig'

Op vrijdagavond 13 oktober 20.00 uur vindt het event ‘Sterk en moedig’ plaats, waar Bob Fu als een van de sprekers aanwezig zal zijn. Op het event hoor je niet alleen verhalen van vervolgde christenen in China, maar word je ook zelf uitgedaagd om sterk en moedig te zijn in Nederland.

Met o.a. Marcel Vroegop (Geloofstoerusting) en Maartje Lamberink

Reserveer een plek
Of lees eerst meer informatie.

Spreekbeurten - Datum en tijden

Op 15 oktober is Bob Fu in twee kerkdiensten te gast om te spreken over christenvervolging in China en de lessen van vervolgde volksgenoten door te geven. Ben jij er?

15 oktober 11.00 uur
Kerkdienst IFC Veenendaal
De Hoeksteen
De Grote Pekken 3, 3901 JB Veenendaal

15 oktober 18.30 uur
Hervormde gemeente Giessen-Oudekerk en Peursum
Oudkerkseweg 20, 3381 KR Giessen-Oudekerk