Noord-Koreaanse christenen in Nederland!

Unieke bijeenkomst op 31 mei

SDOK organiseert op woensdagavond 31 mei een unieke bijeenkomst over vervolging in Noord-Korea. Twee Noord-Koreaanse christenen zullen hun bijzondere getuigenis delen. U bent van harte welkom!

Datum: woensdag 31 mei
Tijd: 20:00 uur (zaal open om 19:30 uur)
Locatie: De Bron, Maasstraat 1, Hardinxveld-Giessendam (Routebeschrijving)
Toegang: gratis (collecte voor het werk van SDOK)
Aanmelden is niet nodig

Geheim christen uit Noord-Korea

Spreker: mevrouw 'Park'

Mevrouw Park is een van de sprekers op 31 mei. Park groeide op in een christelijke familie. Haar ouders werden vermoord omdat ze christen waren. Ze ontvluchtte het land in de tijd van de hongersnood en wist na een hachelijke tocht samen met haar kinderen Zuid-Korea te bereiken. “Nu ik terugkijk, word ik warm van de gedachte dat God ons bevrijdde van de dood. Ik kan God bijna horen zeggen: 'Mijn geliefde zoon, mijn geliefde dochter, Ik heb je bevrijd, Ik heb je bij je naam genoemd, je bent van MIJ.'

De verschikkingen in Noord-Korea

Spreker: 'mevrouw Kim'

Mevrouw Kim groeide op in een weeshuis. Op haar achttiende werd ze zonder aanklacht in een werkkamp gestopt, waar ze tweeënhalf jaar doorbracht. Later wist ze het land te ontvluchten. In Zuid-Korea hoorde ze voor het eerst van haar leven over God.  "Noord-Korea is een onzichtbare gevangenis en mijn landgenoten leven in duisternis, zonder de waarheid te kennen. Ik wil mij de rest van mijn leven inzetten voor mijn broeders en zusters en voor Gods Koninkrijk."

Praktische informatie

Datum: woensdag 31 mei
Tijd: 20:00 uur (zaal open om 19:30 uur)
Locatie: De Bron, Maasstraat 1, Hardinxveld-Giessendam
Toegang: gratis (collecte voor het werk van SDOK)
Aanmelden: niet nodig